Auton varaosat takuulla, sijaisauto ja osamaksumahdollisuus

Tarjoamme joustavat ja asiakaslähtöiset lisäpalvelut

Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja sujuvasti, tarjoamme normaaleiden auton huolto- ja autokorjaamopalveluiden ohella myös muutamia lisäpalveluita. Näiden palveluiden on tarkoitus helpottaa ja sujuvoittaa asiointia niin huollon tai korjauksen aikana kuin sen jälkeenkin. Olemme se monipuolisesti palveleva autohuolto Oulun Ruskossa ­– kerromme mielellämme lisää joko paikan päällä tai puhelimitse. 

Työ & varaosat; lisäturva kahdeksi vuodeksi

Meille voit huoletta tuoda niin uuden kuin vanhankin ajokin huoltoon; vankkaa asiantuntemustamme sekä aina alkuperäisiä, laadukkaita varaosia käyttämällä uudenkin auton takuu säilyy. Lisäksi tarjoamme 24 kuukauden kansainvälisen lisäturvan varaosille ja työsuoritteille. Lisäturva kattaa kaikki meillä tehdyt työt ja asennetut auton varaosat työvirheiden tai valmistusvikojen osalta. Takuun myönnämme kaikille asiakkaillemme automaattisesti, ilman lisäkuluja.

Huollon sijaisauto

Jos auto pitää jättää huoltoon, mutta arjen täytyy silti rullata, ei hätää. Kauttamme saat käyttöösi sijaisauton siksi aikaa, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa. Saat aina aika-arvion siitä, milloin huolto on valmis ja autosi haettavissa.

Erämaksumahdollisuus

Auton huolto- tai korjaustarve tulee usein yllättäen, joten on hyvin tavallista, että auton korjaukseen ei ole varautunut taloudellisesti. Joskus jo pienikin ylimääräinen kulu voi kurittaa kukkaroa liikaa, ja haluammekin helpottaa asiakkaidemme elämää; tarjoamme joustavan mahdollisuuden maksaa auton korjaus tai huoltotyöt erissä.

Lue tarkempia tietoja erämaksumahdollisuudesta AD:n sivuilta tai kysy meiltä lisää!

varaosat