Kokonaisvaltainen auton huolto Oulussa

Huollamme henkilöautot ja pakettiautot kaikilta merkeiltä

Kenellekään autoilijalle tuskin tulee yllätyksenä, että auto kuluu käytössä. Myös Suomen sääolosuhteet, ja varsinkin meillä täällä pohjoisessa, tuovat omat haasteensa auton ylläpitoon. Säännöllinen auton huolto onkin tärkeää; kun auto on huollettu ja toimii moitteettomasti, on se myös turvallinen. Huolletulla autolla myös ikävät yllätykset, kuten auton jääminen tienposkeen, vähenevät. 

Tarjoamme auton huoltoa Oulun Ruskossa sijaitsevalla huoltokorjaamollamme. Huollamme ja korjaamme niin uudet kuin vanhatkin autot merkkiin tai malliin katsomatta. Henkilöautojen lisäksi huoltoon ovat tervetulleita myös pakettiautot.

Muista myös omatoiminen auton huolto

Autosta kannattaa huolehtia myös itse ammattilaisten tekemien autohuoltojen välillä. Tarkista siis itse säännöllisesti ainakin seuraavat asiat:

  • auton nesteet; lasinpesuneste, jäähdytysneste, moottoriöljy
  • ajovalojen polttimot
  • kurkkaa myös alustaa; onko kaikki paikoillaan?

Jo yksinkertaisillakin toimilla auto pysyy paremmassa kunnossa ja pystyt ennaltaehkäisemään isompia ongelmia.

Huolelliset huoltopalvelut autolle kuin autolle

Olemme täyden palvelun autohuolto, joka auttaa kaikissa autopulmissa. Tekemällemme työlle ja käyttämillemme varaosille myönnämme kahden vuoden takuun. Olipa kyseessä sitten henkilöauton tai pakettiauton huolto, tarjoamme asiakkaillemme seuraavia huoltopalveluita.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto tehdään valmistajan suositusten ja ajettujen kilometrien perusteella. Teemme huollot myös uusiin, takuunalaisiin autoihin; takuu säilyy autossa samalla tavalla kuin merkkiliikkeessäkin huollettuna.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelut joko korjaamon tiloissa tai ostettuna palveluna. Katsastuspalvelu sisältää mm. katsastustarkastuksen, päästömittaukset. Kysy tarkempia tietoja.

Diagnostiikkatyöt

Uusissa autoissa sähköjärjestelmät voivat olla sen verran monimutkaisia, ettei niitä havaitse ilman asianmukaisia laitteita. Teemme vaativatkin vianetsinnät auton sähköjärjestelmästä diagnoosilaitteen avulla.

Öljynvaihto

Teemme auton moottorin öljynvaihdon nopeasti, käyttäen vain korkealaatuisia, tunnettujen valmistajien moottoriöljyjä.

Alustatyöt

Meiltä onnistuvat myös monipuoliset alustatyöt; alustan nivelten, kumihelojen ja muiden pyöräntuentaan liittyvien osien vaihto.

Iskunvaimentimien vaihto

Iskunvaimentimet ovat tärkeä osa auton jousitusta ja vaikuttavat niin ajomukavuuteen kuin turvallisuuteenkin. Iskunvaimentimet suositellaan vaihdettavaksi pareittain.

Jakopään vaihto

Suoritamme jakopään vaihtotyöt auton valmistajan ohjeilla ja erikoistyökaluilla.

Jarruhuolto

Jarruhuoltoa ei kannata lykätä tuonnemmaksi, vaan tuoda auto huoltoon heti, kun jarrujen toiminnassa havaitaan häiriötä. Teemme jarrujen puhdistukset sekä osien vaihdot: vaihdamme jarrupalat, jarrulevyt ja jarrunesteet.

Kytkimen huolto

Kun huomaat muutoksia kytkimen tuntumassa, kytkin luistaa tai se pitää erikoista ääntä, kytkimen vaihto voi olla ajankohtainen. Teemme kytkinhuollot asiantuntemuksella.

Auton päästömittaus (bensa)

Teemme bensamoottoristen autojen päästömittaukset. Auton päästömittaus antaa osviittaa moottorin kunnosta ja auttaa ohjaamaan autoilijaa vähentämään moottorin kuormitusta eli polttoaineen kulutusta – ja näin säästämään bensalaskussa.

Auton ilmastointihuolto (täyttöhuollot)

Auton ilmastointijärjestelmästä haihtuu kylmäainetta noin 5–10% vuodessa. Kun kylmäaine on vähissä, ilmastointi ei kunnolla pelitä ja auton sisätiloihin ei virtaakaan enää ihanan viileää, raikasta ilmaa. Meiltä saat auton ilmastointijärjestelmän täyttöhuollot nopeasti.

Valojen suuntaus (halogeeni ja xenon)

Palveluihimme kuuluvat myös halogeeni- ja xenonpolttimoilla varustettujen ajovalojen suuntaus. Suuntaus on tärkeää olla kunnossa, jotta autolla ajo on sujuvaa ja turvallista pimeällä niin itsellesi kuin muille tielläliikkujille.

Automaattivaihteistojen öljynvaihtohuollot

Hallitsemme myös automaattivaihteiset autot, ja teemme automaattivaihteistojen öljynvaihdot valuttamalla.