Pätevä autokorjaamo Oulun Ruskossa

Auton korjaus asiansa osaavilta autoasentajilta

Auton korjaustarve iskee usein äkillisesti – etenkin jos autohuollossa piipahtamisesta on jo aikaa. Huoltoliikkeen ohella olemme myös palveleva autokorjaamo Oulun Ruskon alueella, ja teemme kaikki tavallisimmat auton korjaustyöt asentajiemme vankan ammattitaidon turvin. Mikäli eteen sattuu vaativia/tavallista laajempia auton sähkökorjauksia, ohjaamme asiakkaamme tutulle autosähkötöiden erikoisosaajalle; näin voimme reilusti taata parhaan mahdollisen palvelun. Korjaamme kaikki henkilö- ja pakettiauton auton merkistä, mallista ja iästä riippumatta. Soita heti kun korjaustarve on ajankohtainen tai tuo auto suoraan korjaamolle. Saamme autosi, ja mikseipä myös omistajankin, taas hyrräämään tyytyväisenä.

Auton korjaus vaivattomasti kaikille asiakkaille

Olemme autokorjaamo, jonka kanssa on helppo asioida. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti antaen aina realistisen kustannus- ja aika-arvion korjaustyöstä. Joustavuutta tuovat mahdollisuus sijaisautoon sekä erämaksaminen; näistä voit lukea lisää Muut palvelut -sivulta. Olipa kyseessä sitten uusi, vielä takuun piirissä oleva auto tai vanhempi ajokki, tarjoamme asiakkaillemme seuraavia korjauspalveluita.

Auton ilmastoinnin korjaus

Ilmastointi on tärkeä osa niin auton viihtyisyyttä kuin toimivuuttakin; liki jokainen tuntee tilanteen, kun auton ikkunat lyövät sisältä huuruun ja ilmastoinnin täytyy antaa puhaltaa näkyvyys taas paremmaksi. Viihtyisyyttä taas tuo puhdas, raikas ja viileä ilma etenkin kesäkuumalla. Jos ilmastointi hajoaa, sen kyllä huomaa; tyypillisimmin vika on vuoto, joka tyhjentää ilmastointijärjestelmän ja aiheuttaa näin vikatilanteen. Teemme kaikki auton ilmastointijärjestelmän korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

ABS- ja ajonhallintajärjestelmien vianhaku ja korjaus

Autokorjaamon palveluihin kuuluvat myös vianhaku ja korjaus ABS-jarrujärjestelmistä ja ajonvakautusjärjestelmästä. Yleisimmät ABS-jarrujen viat johtuvat anturien tai niiden johtojen vikaantumisesta. Huomaa, että ABS-jarrujen käytössä lievä tärinä on normaalia. Kun järjestelmässä on jotakin häikkää, auton ABS-merkkivalo syttyy; silloin kannattaa autoa tulla näyttämään.

Moottorikorjaukset

Käykö auton moottori epätasaisesti, kuluttaako se liikaa öljyä tai pitää omituista ääntä? Teemme moottorin mekaanisten vikojen korjaustyöt selvitettyämme ensin, missä vika piilee. Asiakkaalle huomioitavaa on se, että moottorin korjaus on useimmiten isohko korjaustyö, johon asiakkaan on varattava aikaa.

Moottorin sisähuuhtelut

Moottorin sisäpuolinen lika voi lisätä polttoaineen kulutusta. Tarkistamme moottorin kunnon ja tarvittaessa voimme suorittaa moottorin sisähuuhtelun kemiallisesti.

Jarrujen korjaus

Jarrut ovat auton tärkeimpiä osia, joten jos niissä havaitsee vähääkään vikaa, kannattaa jarrut tulla tarkistamaan. Jarruhuoltojen ohella meiltä onnistuu myös jarrujen korjaus; tutkimme vian aiheuttajan, vaihdamme kuluneet osat uusiin ja teemme myös jarrujen puhdistukset.

Kytkimen vaihto

Kuten kytkimen huollossakin, korjaustarpeesta voi ilmoittaa kytkimen tuntuman muuttuminen, tärinä tai kytkimen luistaminen. Kun kytkin luistaa, auton kierrokset nousevat, mutta nopeus ei. Jos kytkinremonttia lykkää, voi se helposti aiheuttaa autoon muitakin ongelmia – siis teetä kytkimen vaihto ajoissa.